AVíS LEGAL

Condicions d’ús

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l’informem que Marina Boix Carabús és la titular del lloc web https://www.campingtamariu.com amb domicili al C/ Roella, 6, Palafrugell ,17200 Palafrugell, Girona, Espanya amb NIF 40508853B. Pot contactar amb nosaltres a info@campingtamariu.com

Limitació de la responsabilitat

Marina Boix Carabús no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts de la seva pàgina web, sent exclusiva responsabilitat de la persona que accedeix a ells o que els utilitza.

Marina Boix Carabús declara haver adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualsevol dany que, als usuaris del seu lloc web, pogués derivar-se de la navegació per la seva pàgina web. En conseqüència, Marina Boix Carabús no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació a Internet pogués patir l’usuari.

POLÍTICA D'ENLLAÇOS

Marina Boix Carabús no es fa responsable del contingut ni de la informació de les pàgines web de tercers a les que l’usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts en el nostre lloc web. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de pàgines alienes a la seva propietat a les que es pugui accedir per mitjà dels enllaços.

Marina Boix Carabús no es fa responsable del contingut ni de la informació de les pàgines web de tercers a les que l’usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts en el nostre lloc web. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de pàgines alienes a la seva propietat a les que es pugui accedir per mitjà dels enllaços.

MODIFICACIONS

Marina Boix Carabús es reserva el dret de realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, del contingut del seu lloc web, tant pel que fa als continguts del web, com en les condicions d’ús de la mateixa.

Compromisos i obligacions amb els nostres usuaris

L' usuari queda informat i accepta, que l’accés a campingtamariu.com no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb Marina Boix Carabús. D’aquesta manera, l’usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe i l’ordre públic. Queda prohibit l’ús del web amb finalitats il·lícites o lesius, o que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el normal funcionament del lloc web.

L’accés i / o ús de la pàgina web campingtamariu.com que s’atribueix a qui ho realitza la condició d’usuari, acceptant, des d’aquest mateix moment, plenament i sense reserva alguna, el present Avís Legal en relació amb determinats serveis i continguts.

En la utilització del web de Marina Boix Carabús, l’usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués danyar la imatge, els interessos i els drets de Marina Boix Carabús o de tercers o que pogués danyar, inutilitzar o sobrecarregar la web que impedís, de qualsevol forma, la normal utilització del web campingtamariu.com

Propietat intel·lectual i drets d’autor

Aquesta Web combina contingut propi amb imatges de lliure ús i difusió. Aquest tipus d’imatges poden ser substituïdes a mesura que Marina Boix Carabús generi més contingut propi amb la seva activitat.

Els continguts que són mostrats en aquesta web i en especial els dissenys, textos, imatges o fotografies de projectes, gràfics, logos, icones, botons, noms comercials, marques o qualsevol altre signe susceptible d’utilització a nivell comercial o industrial, estan subjectes a la legislació en matèria de propietat intel·lectual i industrial i són de propietat de Marina Boix Carabús o d’aquells tercers titulars que hagin autoritzat degudament la seva inclusió en aquesta web.

En cap s’entendrà concedida llicència alguna o renúncia, transmissió, cessió total o parcial d’aquests drets ni concessió de dret ni expectativa de dret, i especialment, d’alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre aquests continguts sense la prèvia autorització expressa de Marina Boix Carabús. D’altra banda, mitjançant les presents conclusions, l’usuari s’obliga a no reproduir de cap manera aquesta Web així com cap dels seus continguts, excepte autorització expressa i per escrit de Marina Boix Carabús. Marina Boix Carabús no pot controlar la informació, continguts, productes o serveis facilitats per altres llocs web que tinguin establerts enllaços amb destinació a aquesta web. Per aquest motiu, no ens fem responsables de qualsevol aspecte relatiu a aquests llocs webs.